Dressuurstal Larmoyeur

Oostereinde 12
9672 TC Winschoten

Stal: 06 13 53 04 88

Christa: 06 23 52 13 60
E-mail:

Laatste nieuws:

Easy verkocht 25 juli 2019
lees verder »
 
LouLou HF STER 02 juli 2019
lees verder »
 
Unieke training 13 en 14 Juli 22 juni 2019
lees verder »
 
Super wedstrijdresultaten 03 juni 2019
lees verder »
 

Superhorse Aston martin NL - Uphill x Cabochon

Superhorse Aston martin NL - Uphill x Cabochon
Geboortejaar: 2005 (14 jaar)
Niveau: internationaal
Stokmaat: 1.84
Afstamming: Uphill x Cabochon
Stamboek: KWPN
Eigenaar: fam. van Norel en Christa Larmoyeur
Fokker: fam. van Norel, Wapenveld
 
Superhorse Aston martin NL - Uphill x Cabochon Superhorse Aston martin NL - Uphill x Cabochon Superhorse Aston martin NL - Uphill x Cabochon Superhorse Aston martin NL - Uphill x Cabochon Superhorse Aston martin NL - Uphill x Cabochon  
     
     

Aston Martin NL is een grote vos van de hengst Uphill. Hij komt uit een Cabochon x Saros moeder en is gefokt door Gert Willem van Norel uit Wapenveld. In de voorronde van de VSN was het al een opvallende verschijning. In de finale zette hij het reservekampieonschap op zijn naam.
Ook in de PAVO viel hij op en haalde 82 in de voorronde.
Twee keer werd hij met Christa geselcteerd voor het wereldkampioenschap jonge paarden.
En beide keren liep hij een super foutloze proef echter hij haalde de finale net niet.

Aston Martin werd tijdens NIC Assen voor het eerst uitgebracht na zijn optreden in Verden. Hij liep in het ZZ-zwaar zeer overtuigend naar een 2e plaats in het zware deelnemersveld en dit met een score van ruim 67%.
Op het indoor kampioenschap van de subtop in 2012 werd hij zesde over all.

Inmiddels is Aston Martin NL al meerdere keren zeer succesvol uitgebracht in de Lichte Tour. Zijn debuut maakte hij net als in de ZZ zwaar wederom tijdens NIC Assen. Hier stond een kür op Inter 1 niveau op het programma en die won Aston op zeer overtuigende wijze.
Daarna heeft hij ook de beide rubrieken tijdens Indoor Veendam te Zuidbroek gewonnen en wel met 73,3% in de Prix en ruim 76% in de kür.
Met veel achten een negen en zelfs een tien op het protocol liet hij zien een super getalenteerd paard te zijn.

Aston is Grand Prix gestart in Oktober 2014 tijdens indoor Assen. Hij deed dit uitermate verdienstelijk en haalde ruim 70% in de kür op muziek. Natuurlijk konden er nog veel dingen beter mede omdat Christa en Aston bijna een jaar de ring niet in waren geweest misten zij wat ringervaring maar dat dit paard nog ver kan komen was voor een ieder duidelijk te zien.

Daarna is Aston weer een tijdje thuis gebleven om sterker te worden voor dit zware werk.  Net toen hij een paar maanden zeer succesvol GP liep kreeg hij een ongeluk waarbij hij een oog kwijt raakte. Dat veranderde echter niks aan zijn scores en weer liep Aston erg goed. Echter daarna zou hij door een blessure op stal voorgoed van het toneel verdwijnen. Niets was minder waar en de lieve grote krachtpatser heeft de wereld versteld doen staan door weer gewoon terug te keren in de GRand Prix.
Inmiddels heeft hij scores van bijna 72% op zijn naam en heeft hij zijn eerste internationale wedstrijd met een zeer mooie tweede plaats in de Finale van de Special afgesloten. Wij gaan rustig door en hopen dat we nog heel lang van dit wonderpaard mogen genieten. Wat een ongekende instelling heeft dit paard.


Uphill
Cabochon
Saros