Dressuurstal Larmoyeur

Oostereinde 12
9672 TC Winschoten

Stal: 06 13 53 04 88

Christa: 06 23 52 13 60
E-mail:

Laatste nieuws:

eindelijk de site bijgewerkt 04 november 2018
lees verder »
 
Usual Suspect verkocht 03 november 2018
lees verder »
 
Linda 4 x 2 06 oktober 2018
lees verder »
 
Superhorse Aston wint 30 september 2018
lees verder »
 

Bonbini fokmerrie - Oscar x Vincent

Bonbini fokmerrie - Oscar x Vincent
Geboortejaar: 2006 (12 jaar)
Niveau: M1
Stokmaat: 1.70
Afstamming: Oscar x Vincent
Stamboek: KWPN
Eigenaar: Julie Barald Haralson
Fokker: Christa Larmoyeur, Winschoten
 
Bonbini fokmerrie - Oscar x Vincent Bonbini fokmerrie - Oscar x Vincent Bonbini fokmerrie - Oscar x Vincent      
     
     

Deze bloedmooie bruine merrie komt uit de merrie Rose of Vincent. De naam zegt het al het is een jonge Vincent uit een Zebulon moeder die Z2 dressuur heeft gelopen. De Zebulon was van de fam Foppema uit Opende. Bonbini liep in de zomer van 2009 naar het regionaal kampioenschap op de centrale keuring in Groningen. Ook op de NMK liep ze heel verdienstelijk en werd ze derde in haar groep. Moeder Rose heeft zelf ook op de NMK gelopen en half broer Carlton Hill liep in het voorjaar van 2010 naar de 4de plaats op de kampioenskeuring bij de hengsten en is goedgekeurd bij het KWPN. Bonbini schreef in Tolbert de voorselecties voor de Pavo Cup op haar naam. Ze zal hier voorlopig in training blijven. Daarna zal ze waarschijnlijk verhuizen naar haar nieuwe eigenaresse Julie Barald Haralson die ten zuiden van Atlanta California USA een farm heeft waar ze paarden fokt.


Bonbini is succesvol Z dressuur en is momenteel weer drachtig van haar derde veulen. In mei 2015 verwachten wij dit veulen.


Het veulen Keaton is een hengstveulen van de hengst El Capone. Het is een ongelofelijk knap veulen dat zeer goed kan bewegen.

Na dit veulen heeft Bonbini nog Lou Lou op de wereld gezet een prachtige zwarte merrie (2016) van de hengst Grand Galaxy Win. Ook deze merrie ziet er veelbelovend uit en is inmiddels uit de opfok bij ons op het bedrijf gekomen.

Afgelopen zomer 2018 heeft Bonbini weer een hengstveulen gekregen. Een jonge Ferdeaux genaamd Nouveaux. Een zeer groot zwart hengstveulen met nu al een enorm voorkomen en veel eigenwaarde.


Oscar
Rose of Vincent Vincent
Zebulon