Dressuurstal Larmoyeur

Oostereinde 12
9672 TC Winschoten

Stal: 06 13 53 04 88

Christa: 06 23 52 13 60
E-mail:

Laatste nieuws:

Superhorse JPS naar Amerika 15 november 2019
lees verder »
 
Keanu en Joie naar Zweden 05 november 2019
lees verder »
 
Bright verkocht naar China 24 oktober 2019
lees verder »
 
Easy verkocht 25 juli 2019
lees verder »
 
22

Unieke training 13 en 14 Juli

juni

Unieke training 13 en 14 Juli - 22 juni 2019

Op 13 en 14 Juli organiseert Dressuurstal Larmoyeur in samenwerking met Marian Staal en Roland Hitze twee trainingsdagen!

Op onze top locatie aan het Oostereinde in Winschoten.

OPTIMAAL PRESTEREN... LAAT JE ZIEN !In deze periode voor het kampioenschap word je je steeds meer bewust van jouw eigen vaardigheid . Je wilt graag kampioen worden, maar...dat willen er meer. Het vraagt een gedegen aanpak. Dus pak de regie over je eigen prestatie!Kan jouw proef preciezer worden uitgevoerd?

Zitten er nog steeds technische knelpunten in je proef?

Rij jij nog niet overtuigend genoeg?

Voel jij de spanning altijd toenemen in de wedstrijdring?

Ben jij heel erg bezig met het oordeel van de jury? Of die van het publiek??

Gaat het thuis of in de les vaak beter?Hoe zorg jij er nu voor dat jij zelfverzekerd op je paard zit en je niet laat afleiden van je doel en met positieve energie de ring in gaat?

Hoe pak je dat aan?

Alles begint met de eerste stap...Op 13 en 14 juli organiseert Dressuurstal Larmoyeur een unieke proevenclinic waarin uitgebreide aandacht is voor jouw technische én mentale prestatie.Deze training is voor ruiters en amazones die serieus een stap willen zetten naar een optimale prestatie in de ring.In deze persoonlijke en proefgerichte training staat jouw doel meer dan een uur centraal. 100% aandacht!We bespreken vooraf jouw doelstellingen en mogelijke knelpunten.

Vervolgens rijd jij je proef onder leiding van Christa en krijg je rijtechnische en proefgerichte feedback en tips die je direct kunt toepassen.Na deze praktijktraining volgt een concrete evaluatie van je doel en een speed coachingsessie van Marian die je helpt je training thuis een boost geven en in een positieve flow toe te werken naar het kampioenschap.Paardenfotograaf Roland Hitze legt jullie prestatie tijdens deze dag vast op beeld, waarin je kunt laten zien wat jij uit wilt stralen. Je mag kiezen uit een fotosessie te paard tijdens het rijden of een portretsessie.Ben je, net als wij, enthousiast geworden van het programma en wil jij de beste versie van jezelf laten zien op de kampioenschappen? Geef je dan nu op!Kosten:Christa Larmoyeur of Linda Kouwenhoven beoordeling proef plus les.

€50Marian Staal voorbespreking doelen en evaluatie en coaching na gereden proef.

€50Roland Hitze twee foto’s in hoge resolutie onder het zadel of portret.

Tegen geringe betaling kun je meer foto’s kopen

€50Wil je alledrie dan kunnen wij je dit nu aanbieden voor € 100,=Je kunt je nu opgeven met vermelding van:*De onderdelen waar je aan mee wilt doen.

* De proef die je wilt rijden.

* welke instructeur

* wil je in de ring op gras of op zand.

* foto’s onder het zadel of portret.

* Voorkeur dagdeel waar we zoveel mogelijk rekening mee houden.

* lunch deelname aantal personen

pp €5,=


     
« Terug