Dressuurstal Larmoyeur

Oostereinde 12
9672 TC Winschoten

Stal: 06 13 53 04 88

Christa: 06 23 52 13 60
E-mail:

Laatste nieuws:

LouLou HF STER 02 juli 2019
lees verder »
 
Unieke training 13 en 14 Juli 22 juni 2019
lees verder »
 
Super wedstrijdresultaten 03 juni 2019
lees verder »
 
Keanu en Joyce 236 !!!! 31 mei 2019
lees verder »
 
11

Druk maar super weekend

februari

Druk maar super weekend - 11 februari 2019

Op zaterdag is Christa naar Utrecht gereden om Marten Luiten bij zijn eerste junioren wedstrijd van dit jaar te helpen. Hij werd fraai tweede met een nipte achterstand. Toen een beetje te snel richting het noorden, waar in Tolbert de Groningse kampioenschappen werden gehouden. Net mooi op tijd aangekomen om Liz Bouman naar een kampioens en reserve kampioenstitel in de Z2 dressuur pony’s te helpen. Daarna de jarige Loreen Hagendoorn geholpen. Haar pony heeft door super zijn best te doen haar haar mooiste verjaardagscadeau gegeven, de titel in het Z1 !
Daarna haalde Janiek de Lange de titel in het Z2 bij de paarden binnen, door zowel de gewone proef als de kür op haar naam te schrijven. En als laatste behaalde Linda nog de reserve titel in het ZZ Licht met Superhorse Glennhill.

Op zondag reed Christa eerst naar Emmen om Linda en Shannon Holmes te helpen.
Shannon die met Pays Bas debuteerde in de Prix St. Georges werd super tweede en is nu officieel een Prix St Georges ruiter. Ook Linda reed Prix met Figo. Zij reed foutloos en haalde een mooie voldoende.

Daarna ging het voor Christa weer richting Tolbert. Allereerst hielp zij daar Loreen weer die een fraaie derde plek behaalde. Jolienke Huisman die alles uit haar pony haalde en heel precies haar proef neerzette werd vijfde.
Als laatste heeft ze Aafke Scharft geholpen en ook zij haalde een kampioenstitel op met maar liefst 70%.

Het wordt dus weer gezellig in Ermelo met zoveel leerlingen. :)

     
« Terug