Dressuurstal Larmoyeur

Oostereinde 12
9672 TC Winschoten

Stal: 06 13 53 04 88

Christa: 06 23 52 13 60
E-mail:

Laatste nieuws:

Unieke training 13 en 14 Juli 22 juni 2019
lees verder »
 
Super wedstrijdresultaten 03 juni 2019
lees verder »
 
Keanu en Joyce 236 !!!! 31 mei 2019
lees verder »
 
Succesvol IBOP 23 mei 2019
lees verder »
 
18

Lin en Happy 4de op NK

maart

Lin en Happy 4de op NK - 18 maart 2018

Dit weekend alweer een paar dagen in Ermelo leerlingen geholpen. De één ging iets beter dan de ander maar eigenlijk dik tevreden over allemaal.
Als eerste ging Janneke Punte van start. Helaas had ze een paar kleine dingetjes die beter konden maar met ruim 64% eindigde ze bij de betere helft in het Z1. Ook Linda reed in deze klasse met Superhorse Glennhill. Ze reed een keurige sympathieke proef maar net niet helemaal foutloos. Ze eindigde in de middenmoot.
Na het Z1 kwam het Z2 en daarin reed Marten Luiten mee. Hij reed absoluut een goede proef en werd beloond met een mooie score van ruim 66%. Helaas net niet goed genoeg voor de finale. Maar die zal hij waarschijnlijk nog vaker wel dan niet rijden in zijn leven. Marten en Fynona werden mooi negende.
Daarna kwam Callista Leeuwerke met haar Fatal love. Over haar maakte ik me eigenlijk geen zorgen want ze zijn zo stabiel. Echter deze keer liep het iets anders. Fatal Love wist dat haar grote vriend Zipp ook ergens op het terrein was. En in de proef miste ze hem ineens verschrikkelijk. Tja en dan ben je er met je hoofd net niet helemaal bij en ontstaan er teveel foutjes. Jammer , snel vergeten en door naar de volgende klasse.
Om 21 uur kwam Linda Kouwenhoven met Happymood in de baan. Zij reden een zeer fijne proef en werden hiermee vierde van Nederland. Dik tevreden dus!!
En vandaag ook genoten van het optreden van Liz Bouman. Met haar Ruby versloeg zij in het Z2 meerdere kaderleden. Plaatste zich voor de finale kür en werd prachtig zesde in dit sterke Z2 veld !!
Een super prestatie.!!

     
« Terug